BOČAK cipele

Original Handmade Shoes since 1933.

Postolar Renato Bočak

Postolar Bočak njeguje tradiciju izrade najkvalitetnije muške i ženske obuće od 1933. godine.

Danas je za izradu modernih cipela odgovoran gospodin Renato Bočak, koji je treća generacija postolara u obitelji. Obrt je prepoznatljiv po spoju modernog dizajna i tradicije.


Svi proizvodi koji izlaze iz zagrebačke Ilice 53 napravljeni su od pomno biranih materijala i ručni su rad, koji se usavršava već desetljećima. Iako je muška obuća osnovna djelatnost, u ovom zanimljivom dućanu možete pronaći i žensku obuću, ortopedsku obuću i uloške, kožnato remenje, pa čak i kućne papuče. Trenutačno u arhivi imaju podatke od 15.000 zadovoljnih kupaca te nerijetko prime poziv iz Sjedinjenih Američkih Država i diljem svijeta kojim kupci naručuju obuću, koja ih zatim čeka kad dođu u posjet Zagrebu.

Postolar Bočak može se pohvaliti i slavnim mušterijama. Tako je hollywoodski glumac Billy Bob Thornton tijekom snimanja filma došao u dućan i naručio cipele. Nakon nekoliko dana se vratio samo kako bi rekao da nikad nije nosio ništa udobnije.
Sposobnost izrade obuće koju gotovo nitko nema, prekrasan dizajn i kvalitetna izrada koja jamči da je sve što naručite prava koža i ručno šivano, kao i potpuna posvećenost klijentima i izradi, donijeli su im vjerne kupce, koji već 30 godina ne kupuju nigdje drugdje.
Nema mogućnosti popravaka i prepravaka u procesu proizvodnje, pa možete biti sigurni da će vam se obrt Bočak potpuno posvetiti i pružiti vrhunsku uslugu. Zadovoljni ćete odšetati i ponovno se vratiti u dućan, koji je neodoljiv spoj prošlih vremena i moderne elegancije.
Disqus komentari

BOČAK cipele - utemeljeno 1933. godine

BOČAK postolarsko - trgovački obrt, vl. Renato Bočak
Ručna izrada muških i ženskih cipela, popravak i izrada obuće po mjeri sa sjedištem u Zagrebu i tradicijom dužom od 80 godina. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu, udobnost i iskustvo izrade cipela koje se stječe godinama. Vidimo se!

Kontakt

Ilica 53, 10000 Zagreb
Otvori kartu
tel:
+385 1 484 6453
fax:
+385 1 484 6453
mob:
+385 98 387 490
mail:
renatobocak@gmail.com
web:
http://bocak.fullbusiness.com
Copyright 2019 BOČAK postolarsko - trgovački obrt, vl. Renato Bočak Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Ilica 53, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu